Journalistin kolumnit

Journalistin kolumnit

(Klikkaa kuvaa lukeaksesi)

Olen kirjoit­tanut Journa­listiin vakitui­sesti neljä vuotta. Alunperin pesti oli tarkoi­tettu vuoden mittai­seksi, mutta jostain syystä päätoi­mittaja ei ole puhal­tanut pilliin ja peliä poikki. Saa nähdä kauanko jatkuu vielä…

Pohdin ‑jälleen kerran — mitä kirjoittaa seuraa­vassa kolum­nissani ja taas tuli mieleen, että olenkohan tuosta tai tuosta aiheesta puhunut jo riittämiin. Joten päätin kerätä yhteen kaikki tähän mennessä kirjoit­tamani. Jotta en toistaisi itseäni — ainakaan liikaa.

Ja näin tehdessäni rupesin miettimään, että tämä voisi ehkä kiinnostaa muitakin. Kyseessä on yhdessä nipussa aikamoinen pläjäys pohdintaa kuvasta, lehti­ku­vasta ja median tilasta. Osaa riipus­tuk­sista voi syyttää ehkä vähän naiveiksi, mutta kun itse luin niin näitä lävitse, tunsin hetkittäin myös pientä tyyty­väi­syyttä. Joku satun­nainen ajatuskin oli eksynyt mukaan.

2200 merkkiä välimerk­keineen on todella tiukka raja mikäli haluaa jotain järkevää sanoa, mutta on ollut hauskaa ja haastavaa yrittää siinä raamissa toimia.

(Kolumnit luetta­vissa kuvaa klikaten tai tästä linkistä; sisäl­lys­luettelo oik. ylänurkka)

Leave a Reply

Your email address will not be published.