F 5.6 in Helsinki (Tuesday 4.9. at 19.00)

F 5.6 in Helsinki (Tuesday 4.9. at 19.00)

UPDATED 5.9.2012:

My sincerest thanks to everybody who attended. Thank you for your patience (we stayed talking until eleven or so :-)), keen eyes, good questions. It is so rewarding talking to people about something you care about and seeing the appreciation of your passion shared.

You were a great audience, I really had a good time last night.

KK

Original post:

(The following will be in Finnish — it’s a small post, more like an ad, about an informal meeting here in Helsinki next Tuesday, where I will be talking about sports photography).

Photo Do pyysi pitämään pienen esityksen ensi tiistaina 4. syyskuuta Kansal­lis­teat­terin F5.6‑klubilla urhei­lu­ku­vista ja urheilun kuvaa­mi­sesta (ilmei­sesti ketään oikeasti asiasta tietävää ei ollut saatavilla :-) ).

Vakavasti: se on suuri kunnia ja ilman muuta vastasin myöntä­västi. Tulin takaisin Lontoosta muutama viikko sitten ja ja ajattelin, että on muutekin hyvä hetki katsoa omaa portfo­liotaan — eli “mitäs kuvia sinne on nyt tullut laitet­tuakaan ja miksi”.

Luvassa kuvia siis urhei­lusta ja ennen­kaikkea tarinoita niiden takaa siitä miten ne ovat syntyneet. Tunti, puoli­toista ehkä — katsotaan nyt miten tarinaa ja keskus­telua riittää. Ei mitään tekniikka työpajaa, ei (angstista) SMF-sopimus­häs­säkän setvi­mistä ja en yritä opettaa mitään kikkoja tms.

Näytän vain kuviani ja puhun pääsään­töi­sesti niiden taustoista ja sisäl­löistä. Vähän siitä, mitä on olla töissä esim. juuri olympia­lai­sissa. Tai katsotaan, jos keskustelu johtaa jonnekin muualle.

Olisi kiva saada hyvää keskus­telua aikai­seksi ja tämän edelly­tyksenä on hyvä yleisö — eli jos kalen­te­rissa löytyy tilaa ja aihepiiri kiinnostaa, niin kannattaa ehkä raahautua paikalle. Paikka on mukava, melko pieni ja intiimi ja hyvä mahdol­lisuus tavata ihmisiä.

Tilaisuus on ilmainen ja avoin; aika ja paikka siis: Tiistai 4.9. klo 19, Kansal­lis­teatteri lavaklubi; FaceBook Event (lisätietoa) löytyy tästä linkistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.